Prijava   

Aluminijski prozori

Prozori predstavljaju važan estetski dio fasade jer svojom veličinom i oblikom određuju vanjski izgled objekta. Prozori su naime jedan od najznačajnijih čimbenika cijelokupne izoliranosti stambenog ili poslovnog objekta.

Aluminijski  prozori su idealno rješenje za prostore koji su izloženi sunčevoj svjetlosti ili  visokim temperaturama , spriječavaju propust zraka i vode. Posebno bismo izdvojili da su odličan izbor za veće otvore, jer aluminij kao materijal svojom čvrstoćom osigurava izuzetnu statičku stabilnost,izuzetno je lagan pa je daleko manje opterećenje na šarnire(pante) a samim time je osiguran i dugi vijek ugrađenog prozora. Fleksibilnost i jednostavno korištenje ispunjava sve kriterije graditeljstva.

Radi optimalnog odabira, aluminijskih prozora , posebnu važnost obratite na karakteristike profila (broj komora,ugradbenu dubinu, prekid termo mosta, debljinu stijenke) koeficijent gubitka toplinevrstu okova i stakla.


TOPLI PROFILI- sadrže prekinuti termički most,plastični umetak koji odvaja vanjski od unutarnjeg dijela profila te na taj način smanjuje toplinsku vodljivost. Preporučuju se kod objekta gdje je važna toplinska izolacija.         

                                                                                                                                                                                                                          Kontakt                


Pod borići 16
51219 Čavle
Tel / fax: 051-502-243
GSM: 098/442-097

E-mail: [email protected]           [email protected]

Partneri