Prijava   

PVC Prozori

 
PVC prozori iz Inoutic-a nude veliku paletu prednosti, ne samo s ekološkog gledišta nego i u smislu gospodarske učinkovitosti i arhitektonskog projektiranja. Naš prozorski sustav pokazje kako je napredna tehnologija primijenjena s praktičnim prednostima i atraktivnim dizajnom. To je zato što prozori ne bi trebali samo štedjeti energiju, nego moraju i izgledati dobro. Moderni prozori moraju osigurati učinkovitu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uvjeta i buke, moraju biti otporni na provale, osigurati odličan omjer uloženog - dobivenog. Morali bi biti laki za njegu i zahtjevati minimalno održavanje. To su precizni zahtjevi koje ispunjavaju PVC prozorski sustavi Inoutic.

Inoutic / Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača u preradi PVC -a. Više od 50 godina proizvodi kvalitetne profile za PVC prozore sa sjedištem u Bogenu. U suradnji s matičnim društvom Deceuninck izrgadila se globalna mreža za preradu PVC - a s podružnicama u više od 75 zemalja. Ovaj globalni igrač se zalaže za rješenja visoke kvalitete PVC sustava prozora, vrata, zidnih i krovnih obloga,  dizajna interijera i uređenja okoliša.

PVC prozori postižu posebno visoke rezultate u ekološkom smislu. Zahvaljujući profilu Inoutic (ranije Thyssen) njemačkog proizvođača, koji koristimo u izradi naše stolarije, garantiramo veliku uštedu energije i  smanjenje troškova grijanja.             PVC prozori imaju prednost što su otporni  na vremenske utjecaje, jednostavni za održavanje i dobra izolacija za ugodne trenutke u Vašem domu.

 PVC prozori izrađeni su od  6 komornih PRESTIGE profila. Debljina 6 komornog okvira je 76 mm, 6 komornog krila je 84 mm.  Svi profili napravljeni su na sustavu zračnih komora. Dodatnu čvrstoću prozorima daju poncinčani čelični profili.                          

 Elementi  su opremljeni IZO staklom 4/16/4 k= 1,1 w/m2K toplinske provodljivosti i visokokvalitetnim okovom SIGENIA-AUBI. Već u standardnoj izvedbi Vam nudimo, jedan od bolje toplinskih izoliranih prozora na tržištu.

Prozorski sustav Prestige


                                                                                       
  • 76mm debljina profila
  • 6 komora vertikalno položenih po presjeku profila
  • ravan ili profiliran izgled profila krila za optimalan izgled i funkcionalnost (odvod vode)
  • ostakljivanje je moguće izvesti sa svim vrstama i debljinama stakla
  • kvalitetno brtvljenje između okvira i krila prozora sa tri brtve postavljene odvojeno na dvije ili tri površine
  • otvori za prozračivanje unutrašnjosti prozora i odvod eventualnog kondezata koji se nalaze u predkomorama, čime je potpuno sačuvana termo, zvučna izolacija i što je najvažnije čelično ojačanje
  • razne vrste originalnih kutnih i drugih pokrovnih PVC profila koji uliježu u utore po vanjskoj strani okvira radi osiguravanja boljeg brtvljenja
  • profili u različitim bojama i imitacijama drveta.
  • uz Low”E” staklo punjeno plinom Argonom moguće je postići k-V=1.1 W/m2K za cijeli prozor, a ne samo za staklo

Načini otvaranja

Prozori od Inoutic prozorskih profila mogu se otvarati na sljedeće načine:Kontakt                


Pod borići 16
51219 Čavle
Tel / fax: 051-502-243
GSM: 098/442-097

E-mail: [email protected]           [email protected]

Partneri